Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Læretiden fortsætter for Ternvalt

Danish
Touringcar
Challenge 

18/05/06 

- i weekenden på Padborg Park
Debutanten i Danish Touringcar Championship, Jesper Ternvalt, skal den kommende weekend deltage i anden afdeling af mesterskabet, der køres på Padborg Park.
 

Ved åbningsløbet på Jyllands-Ringen forhindrede koblingsproblemer Ternvalt i at fuldføre debutløbet, så han ser frem til at se det ternede flag i forbindelse med Padborg Open.


(Foto: Motorsporten.dk)

Siden løbet på Jyllands-Ringen er problemet med koblingen blevet løst, og raceren er foruden almindelig vedligeholdelse også blevet gearet om til Padborg Park.

Ternvalt tager 2006 sæsonen som et stort lære år i dansk motorsports topklasse, hvor han godt er klar over, at man ikke bare "kommer ind fra sidelinien og spiller Kong Smart":
"Der er meget der skal læres, og det tager sin tid, men jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg skiftede fra Special Saloon Car til Danish Touringcar Championship."

Der har på grund af travlhed i hverdagen ikke været tid til nogle testdage for Ternvalt i denne omgang, så han satser på at udnytte lørdagens træning 100%.
Herudover er det hans mål at placere sig og Citroën raceren (hvorpå der stadig er plads til flere sponsore) i den midterste del af privat cuppen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her