Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

"Bilen er klar"

Advan Cup 
17/05/06 
Yokohama

Dennis Barth kom til Åbningsløbet på Jyllandsringen med en bil der absolut ikke var på mærkerne. Men nu skulle bilen være klar.
 

Åbningsløbet var ikke nogen succesoplevelse for Dennis Barth med diverse besværligheder såsom knækket motorophæng osv. Siden da er bilen blevet gennemgået for diverse fejl og justeret. Men test har det desværre ikke været muligt at få gennemført. Så setuppet skal klares når der trænes forud for kvalifikationen.

Sidst der blev kørt var der problemer med bremserne, det skulle nu være løst efter at mekanikerne har kigget nærmere på bilen. Ligeledes er bilen blev gennemgået efter at man på Jyllandsringen oplevede at motorophænget knækkede. Det værste bliver at lave et setup på bilen. Grundet den manglende testtid, har der ikke været muligt at lave et setup. Til gengæld har man et udgangspunkt at gå videre fra, og mon ikke at Dennis Barths mekanikere kan ramme et væsentligt bedre setup end på Jyllandsringen. I hvert fald er man så småt i gang med noget der får bilen til at køre bedre.


Dennis Barth er igen klar til at køre race
(Foto: Motorsporten.dk)

Humøret er dog højt som det normalt er hos Dennis Barth og hans mekanikere. Derfor er det også med den sædvanlige optimisme at teamet tager til Padborg Park for at køre i Advan Cuppen. Og ligesom sidste gang er der plads til i teltet at sponsorerne kan udstille deres produkter. Det ude på banen tager Dennis Barth sig og med opbakningen fra mekanikerne, så bliver det bedre end sidst.

Dons

Læs mere om:
 • 21/05/06 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her