Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Debut med problemer

Radical - Int. 
16/05/06 

Jesper Møller er eneste dansker i ilden i den svenske sportscar klasse Radical, hvor han kører for Team M&W, der havde sæson start på Ring Knutstorp her i weekenden.
 

Under de frie træninger var der en del problemer - blandt andet med gearkassen og en knækket drivaksel. Teamet var dog hurtige til at få skiftet det nødvendige - så bilen igen kunne komme på banen, hvilket betødt at der kunne arbejdes med setup på bilen.


(Foto: Anders Molin - Nimo Foto)

Fredagen blev dog OK og Jesper sluttede træningen som den hurtigste af teamets fem kørere.

Lørdag var der stadigt nogle ting drillede i tidtagningen. Alligevel blev det blev til en 12. plads af de 22 køreresom stillede op. I den interne 'kamp' i teamet sluttede Jesper som på 2. pladsen blandt teamets kørere.
Der var mere i både Jesper og i bilen så det tegnede til en god løbsdag.

I søndagens første heat var der tekniske problemer i starten - men der kom gang i bilen, og Jesper jagtede de forsømte sekunder, men kørte af i svinget efter langsiden.


(Foto: Bengt-Åce Gustavsson / racefoto.se)

Andet heat, der ligeledes var finale, måtte Jesper starte bagerst, men han fik kæmpet sig et par pladser op inden der blev viftet med det ternede flag.

JesperMoller.dk


Hr. Nielsen