Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

ARTS velforberedte til Padborg Open

Danish
Touringcar
Challenge 

17/05/06 

Der har hersket stor travlhed omkring de to Peugeot 307 racere i Autoforum Racing Team Silkeborg siden løbet på Jyllands-Ringen, så forventningerne til weekendens løb på Padborg Park er høje.
 

Både Jason Watt og David Falch har fået nye undervogne på deres racere, noget som teamet i går testede på Padborg Park.
På Jasons racer er der blevet monteret en hollandsk undervogn, mens David har 'arvet' den Öhlin undervogn der sad på Jasons racer.


Jason Watt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Testen på Padborg Park forløb problemfrit, hvad angik de nye undervogne, og de to kørere kunne køre nogenlunde ens tider.
For David blev testen lidt for spændende, i 3. pas opstod vibrationer i fortøjet, det viste sig efterfølgende at en bremseskive var revnet!
Den blev skiftet så David kunne være med i 4. pas, hvor det blev endnu mere 'spændende' - for enden af langsiden hvor der skal bremses ned fra topfart blokkerede baghjulene samt det ene forhjul, så han fortsatte ud i sandfanget. Årsagen til det var et knækket hjulnav på det ene forhjul, så bremseskiven blev bremset fint, mens selve hjulet ikke blev bremset.
Heldigvis skete der ingen alvorlige skader på bilen, den skal 'blot' tømmes for sand og jord.

For Jason forløb testen heldigvis helt udramatisk, så der var rig mulighed for at få kørt den nye undervogn ind, samt finde et godt setup til weekendens løb.


David Falch.
(Foto: ARTS)

"Det plejer at gå godt på Padborg Park, så jeg håber at vi kan fortsætte hvor vi slap på Jyllands-Ringen" - udtaler David Falch - "målet er helt klart en top 3 placering i privat cuppen."

Målene falder godt sammen med sportsdirektør Lars Vendelbos:
"Efter testkørslerne, samt de tider kørerne her præsterede, så er det bestemt ikke urealistisk at de begge kommer i anden runde i 'shoot outen', samt at de begge placere sig i den forreste tredjedel i deres klasser, Jason Watt i DTC mesterskabet og David Falch i DTC privat cuppen."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her