Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Frisk mod i Volvo teamet

Danish
Touringcar
Challenge 

16/05/06 

- efter uheldig sæsonstart
For Sport A teamet startede dette års Danish Touringcar Championship rigtig flot, men desværre bar anstrengelserne ikke frugt, det skal der rettes op på den kommende weekend.
 

Ved åbningsløbet på Jyllands-Ringen var svenske Pontus Mörth hele tiden med fremme i feltet i Sport A's Volvo S60 racer, men da finalen blev kørt var glæden kort, en påkørsel på første omgang satte en effektiv stopper for muligheden for et flot resultat.

Volvo'en er nu repareret, og teamet har testet på både Ring Djursland samt Padborg Park.
Begge testkørsler forløb efter teamets planer, så nu er der en del data fra de to baner der skal bearbejdes, så man kan finde det rette setup til weekendens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Efter testen på Ring Djursland i lørdags, fik vi mange data med hjem, og da dette var den eneste mulighed for at teste på den bane, så skal de analyseres nøje. I går testede vi på Padborg Park, hvor vi havde en rigtig god testdag, vi sluttede med at være de hurtigste, det er vi godt tilfreds med" - udtaler teamchef Kent Bo Steffensen - "med de gode testresultater i baghovedet, så er vi ikke bange for at kæmpe videre!"


(Foto: Motorsporten.dk)

Pontus Mörths gode tid i gårsdagens test, udspringer af det faktum at Volvo raceren passer rigtig godt til den bane, samt at det er en bane som han godt kan lide at køre på.
Så der er grund til optimisme i Sport A teamet forud for Padborg Open.

DTC tidsplan for Padborg Open:

Lørdag:
12:00 - træning
15:00 - tidtagning

Søndag:
12:00 - 'shoot out' (kvalifikation)
15:00 - gridshow
15:30 - pre-finale 16:15 - finale


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her