Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sally klar igen

Danish
Touringcar
Challenge 

16/05/06 

Sæsonstarten i DTC klassen var lidt hård for Jesper Sally Pedersen, så der har været travlhed hjemme på værkstedet, men nu meldes alt klar til weekendens løb på Padborg Park.
 

Bilen er rettet op, der er lavet nye glasfiber dele, og alt er blevet malet op så raceren igen tager sig ud fra sin bedste side.
Som yderligere forberedelse til sæsonens andet DTC løb, tager Sally på onsdag til Padborg Park, for at teste med Renault'en.
Onsdagens test, bliver den første rigtige test på Padborg Park i år, da han var dernede inden sæsonstarten, gav den gamle motor op efter få omgange.


(Foto: Motorsporten.dk)

Om forventningerne til weekenden udtaler Jesper Sally Pedersen:
"Jeg har det godt med Padborg Park, det er en bane jeg godt kan lide at køre på, og hvor det også plejer at gå rimeligt godt, så jeg håber på et godt resultat."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her