Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Endurance Series

Allan Simonsen og Gunnar Kristensen ude på første omgang

LMES 
15/05/06 

Allan Simonsen og Gunnar Kristensen skulle samme med AutoLando gøre en drøm til virkelighed. De stillede op til weekendens 1.000 kilometer løb på Spa, hvor kvalifikation og træningen gik som forventet.
 

Morgenens warmup fik også teamet til at tro på at de kunne komme hjem med et fornuftigt resultat, men sådan skulle det desværre ikke gå.

1. omgang var simpelthen total kaotisk. Løbet blev helt efter planen flaget i gang klokken 12:30 og ned igennem Eau Rouge gik tingene også, men så kom problemerne i Raidillion og den ulykke rev desværre Allan Simonsen med, da han blev ramt af en anden bil.

Bilen blev ramt i venstre side ved baghjulet og dermed blev ophænget beskadiget. Samtidig var bilen ramt så hårdt at chassiset blev slået så skævt at det ikke var muligt at fortsætte i løbet.


Løbet sluttede alt for tidligt for Simonsen og Kristensen
(Foto: Motorsporten.dk)

Både Gunnar Kristensen og Allan Simonsen var skuffede efter denne oplevelse, som skulle have givet kronen på en weekends hårdt arbejde.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 14/05/06 - Spa-Francorchamps - Le Mans Series
  •