Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Gode takter fra Humborstad

F1800 
12/05/06 

Selvom sidste års DM sølv vinder, den norske gut Kim Humborstad ikke kørte under optimale forhold, kunne han alligevel køre gode sikre DM point hjem, da første afdeling af det danske Formel Ford mesterskab blev afviklet på Jyllands-Ringen til åbningsløbet.
 

At være norsk kører i det danske Formel Ford mesterskab er nemlig lidt af en udfordring:
" Vi har kun testet en enkelt dag i denne sæson og selvom vi har arbejdet hårdt med at få bilen gjort klar og med at finde det rigtige setup, er vi ikke helt der hvor vi gerne vil være endnu," fortæller den kun 23-årige nordmand.

Kim har igen i år sit eget lille "team i Lucas Racing teamet", som mekanikere og engineers, får han hjælp af sin far Kåre Humborstad og af Bjarne Rasmussen, der har en fortid som teamejer af Copytec Racing. Det team der i år 2000 med Michael Outzen som kører vandt det danske Formel Ford mesterskab, foran Lucas Racing´s den gang regerende europamester i klassen Peer Olander Nørgaard.


(Foto: Jørgen Bøgeholdt Jensen)

Da der samtidig blev kørt Nordisk mesterskab var hele den nordiske Formel Ford elite samlet på den midtjyske bane.

"Weekenden resulterede i en 5. og en 4. plads i DM og henholdsvis en 5. og en 8. plads i Nordisk mesterskab, efter omstændighederne er det måske godt nok, men vi satser på at komme på podiet når vi kører den 20-21 maj på Padborg Park," fastslår hurtige Kim Humborstad der forsætter:
"Sidste år havde jeg nul point efter åbningsløbet og sluttede på sølvpladsen, i år ligger jeg allerede 4 i mesterskabet, så det tegner positivt, selvom konkurrencen er meget hårdere."

Lucas Racing


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her