Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Ide ude - Montagny inde

Formel 1 
11/05/06 

Den japanske Super Aguri kører Yuji Ide fik en kort debut i Formel 1 sporten, som følge at uheldet i San Marinos Grand Prix, har FIA's Permit Office inddraget hans 'SuperLicens'.
 

Efter San Marinos Grand Prix blev Yuji Ide dømt til at have skylden for det uheld, som sendte Midland F1 køreren Christijan Albers ud på en længere 'rulletur', der sluttede med at raceren lå med bunden i vejret ude i sandfanget.
Heldigvis kunne Albers selv gå fra ulykkesstedet.

Uden 'SuperLicens' kan Ide ikke få lov til at stille op i Formel 1 løb, og han afløses derfor nu af Franck Montagny, ligesom det var tilfældet på Nürburgring til Europas Grand Prix.

Super Aguri teamet har foreløbigt bekræftet Montagny for Spaniens og Monacos Grand Prix'er.

Teamet forhandler i øjeblikket med flere kører emner om pladsen som enten anden eller tredje kører i teamet, så det er ikke sikkert at Montagny har pladsen i deres racer efter Monacos Grand Prix.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Yuji Ide
  • 14/05/06 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS