Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Super optimisten Ronnie Bremer er i går fløjet til USA

CCWS 
11/05/06 

- med sin styrthjelm under armen
Ronnie udtaler inden afgang: Flere af løb til løb kørerne, hænger i en tynd tråd så det kan blive min tur. Champ car world series har en kontrakt med banerne, at der skal mindst stilles med 19 biler til start, så det kan blive min chance. Og det må meget gerne ske til løbet i Houston da alle skal starte på ny.
 

Og netop løbet Champ Car Grand Prix of Houston er et nyt kapitel i Champ Car´s nyere historie, sidst Houston lagde asfalt til var i perioden 1998 til 2001, dengang var det down town. Her i 2006 er banen flyttet til større område ved Reliant Park og den historiske Houston Autodrome kaldt det 8 vidunder i verden.
Banen er 2,7 km lang, ligner en rigtig god overhalings bane, med 7 venstre sving og 2 højre. Og som noget helt specielt køres løbet om aftenen, det er kun anden gang et gadeløb afvikles under kunstig belysning i Champ Car historien.

At udnævne en favorit er nok svært, men ingen tvivl om Paul Tracy vil bevise over for sit team og fans, at han stadig har en fremtid i Champ Car.
Nygifte Sebastian Bourdais tager som vanligt tingende køligt, med en føring i mesterskabet.
Jimmy Vasser har travlt, meget travlt både som race instruktør til Katrine Legge og aktiv kører.
Både Tracy og Vasser har tidligere vundet i Houston.

Løbet starter lørdag nat kl. 03.00 og selvfølgelig sender Eurosport live, og hvis man ikke lige kan holde sig vågen, genudsendes løbet igen søndag aften kl. 23.00.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • 13/05/06 - Houston (gadeløb) - CCWS
  •