Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Endnu en Audi R10 test

Le Mans 
12/05/06 

Le MansAudi var for nyelig på Paul Ricard for at fortsætte testen af den nye Audi R10 der skal køre 24 timers løbet på Le Mans i juni. Alle seks kører var til stede, inklusive McNish og Capello der idag skal køre ALMS løbet i R8'eren i Houston.
 

Audi burger formodentligt Paul Ricard til at teste på, fordi de har den lange Mistral langside, som kan giver en indikation om hvor hurtig Audi'en er på langsiden og om der er problemer med at køre med flad pedal i så lang tid!

Ud over Paul Ricard har Audi også testet på Jerez og Le Castellet, hvor man har fundet mindre fejl på bilen, men tilsyneladende ikke noget der bekymre Audi lejren.

Tom Kristensen påpeger, at det er mindre end to år siden de første streger til denne racerbil blev sat på et stykke papir, og nu stå man med en racerbil der bare fungere, og som vandt sit debut løb.
Med hensyn til Le Mans siger Tom, at han som altid har stor respekt for dette løb, men at han har samtidig en drøm at tage endnu en sejr med hjem, og denne gang i en diesel bil.

Audi tror igen i år at Pescarolo bliver den værste rival til sejren, men det er svært at sige ret meget om styrkeforholdet før testdagen er kørt.
Audi vurderer ikke at 2006 Pescarolo bilerne er ret meget hurtigere end sidste års biler. Derimod virker det som om at de mekanisk er bedre forberedt end sidste år, og er dermed bedre til at håndtere eventuelle mekaniske problemer under løbet, og det kan give den en fordel!

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •