Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Spaniens GP - Honda preview

Formel 1 
10/05/06 

At tingene ikke helt er gået efter planen, for Honda Teamet denne sæson kan ingen vist efterhånden være i tvivl om. Sidste weekends løb på Nürburgring, var absolut ikke noget kæmpe skridt fremad.
 

Selvom Rubens Barrichello formåede at køre point hjem for andet løb i træk, så måtte teamets uheldige helt, Jenson Button endnu engang se i øjnene at heldet stadigvæk ikke har vendt sig til hans fordel, efter bare 32 omgange, måtte han som bekendt parkere sin Honda racer omkranset af en kæmpe røgsky, da motoren sprang i luften.

Men teamet har dog midt i alt elendigheden dog ikke tabt modet, og glæder sig derfor til weekendens løb på den spanske bane Circuit de Catalunya. En bane som de fleste teams med rette kan kalde deres hjemmebane, da det er her at man udfører hovedparten af de testkilometer, man foretager i løbet af en sæson. Dette faktum håber Honda teamet, kan hjælpe dem godt på vej til et fornuftigt resultat.


Kan Jens og venner gøre det bedre denne weekend?
(Foto: hondaracingf1)

Rubens Barrichello:

"Det spanske Grand Prix er lidt specielt, da vi kender banen specielt godt, på grund af alle de kilometer vi kører på den i løbet af sæsonen, hvilket jeg tror, vil gavne alle teams. Personligt har jeg et godt forhold til den, og jeg tror at vi har en god chance for et godt resultat. Vi manglede en lille smule hastighed på Nürburgring, og det må vi se om vi kan forbedre i weekenden."

Jenson Button:

"Nürburgring var ikke noget godt løb for mig, men nu glæder jeg mig til spanien som jeg er meget fokuseret på. Det er en bane hvor aerodynamikken spiller en stor rolle, hvilket skulle passe vores biler fortrinligt. Det er samtidigt en temmelig krævende bane, rent kørermæssigt, da den har mange hurtige sving der belaster ens nakkemuskler utrolig meget. Men set i lyset af at vi kører så meget på banen, så kender vi den som vores egen lomme, hvilket skulle hjælpe. Vejret vil sandsynligvis blive varmt og tørt, hvilket vil passe os særdeles fint, så hvis teknikerne har fået løst vores motorproblem fra sidste weekend, så tror jeg på, at vi opnår et fortrinligt resultat. Jeg glæder mig i hvert fald uendeligt meget."

Gil de Ferran motorsportschef:

"Vores udenbys hjemmebane, er den bedste beskrivelse for denne bane. Lige som de fleste andre teams, så tester vi her hele tiden, og kender banen ufattelig godt. Vores RA106 model har opført sig fremragende her under testkørslerne hele året, siden vi kørte her første gang, tilbage i januar måned. I tilgift har vi den sidste nye version af vores motor til rådighed i weekenden hvilket skulle være en stor fordel for os. Jeg forventer et rigtigt godt resultat."

K.D.

Læs mere om:
  • 14/05/06 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •