Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Ny bil til Nicolaj

F1800 
09/05/06 

Åbningsløbet på Jyllandsringen så Nikolaj Johansen i en ny bil i et for ham nyt team. Elvin Nielsen fra Lucas Racing fortæller om den flotte indsats:
 

"Det gik jo rigtigt fint i første løb, "Nico" havde et godt set-up, bilen virkede for ham med det samme og han var med i toppen hele løbet igennem. Og havde finnen Aki Sandberg dog bare ikke holdt "Nico" og hans teamkammerat David Olsson tilbage gennem hele den sidste del af løbet, så kunne han havde kørt endnu hurtigere. Ja fy for Finland en bremse, bagdækkende blev så varme af alle overhalingsforsøgene, at Nicki Thiim smuttede forbi på en af de sidste omgange, ærgeligt men sådan er racing."


(Foto: Jørgen Bøgeholdt Jensen)

Bilen Nicolaj kører er den samme bil Nordmanden Mats Franer blev Vicemester med i det Svenske Mesterskab i 2005, den vil til de næste løb kunne genkendes på blå sidespejle og blå styrtbøjle. Den blev i løbet af vinteren fuldstændig renoveret og er, som sin kører klar til at tage kampen op om de forreste pladser i mesterskabet.

Elvin fortæller videre: "I søndagens finale var "Nico" ret heldig at han kunne fuldføre. Han fik en skade på det venstre baghjul allerede i det første sving, da en konkurrent forsøgte at flette baghjul med ham. Bilen kørte efter påkørslen ikke rigtigt godt, men "Nico" gav det bedste han kunne for at hænge på, men det var meget svært. Hvor slem skaden var blev konstateret efterfølgende, da bilen kom på "flatfloor" og viste sig at være blevet slået skæv, en "pushrod" og "joint" havde fået et ordentligt buk, så det var ikke så underligt at bilen trådte forkert."

"Mærkerne på bagdækket fortalte også sin tydelige historie, de hvide "Avon" bogstaver fyldte nu hele dæksiden, så mon ikke der er en konkurrent der hjemme på sit værksted har et lignende bagdæk med et udtværet logo," griner Elvin der dog også har et par opmuntrende ord med til Nicolaj:
"Du kører da bare fra dem næste gang, så de ikke kan nå at ramme dig!"

Lucas Racing


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her