Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Dumbreck tilbage på Le Mans

Le Mans 
14/05/06 

Le MansHusker du Le Mans 1999? Det var løbet hvor Mercedes Benz flere gange var 'uheldige' med deres biler. Om aftenen (lørdag) omkring klokken 21, tog en Peter Dumbreck lufttur på en bakketop lige før Indianapolis-kurven. Dumbreck slap som bekendt uskadt fra denne ulykke.
 

Nu kommer Peter Dumbreck tilbage til den berygtede La Sarthe bane sammen med Jonny Kane, de skal køre for det hollandske Spyker team i en Spyker C8 Spyder i GT2 klassen.

Der er ikke nogen tvivl om at Spyker C8 spyder ikke er den hurtigste GT2 bil, men den er helt sikkert blandt de flotteste og mest spektakulære.

Jonny Kane skal i den kommende weekend køre den flotte Spyker C8 Spyder ved 1000 kilometer Le Mans Series på Spa Francorchamps, men der står Dumbrek endnu ikke opført som holdkammerat.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •