Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Kanon start i Advan Cup

Advan Cup 
08/05/06 
Yokohama

- for Bjarne Jensen i Skoda'en
Så oprandt dagen endelig hvor det virkelig gjaldt. Efter en lang vinters klargøring og venten havde vi nu mulighed for og se om vi skulle le eller græde. Heldigvis har vi det store smil fremme, for alt forløb stort set perfekt.
 

Eneste minus var træningen, hvor en fugtig styre boks drillede. Efter en tidtagning som gav en start placering som nummer 17, var tiden inde til justeringer på undervognen. Bilen kørte markant bedre og tiden blev forbedret. Resultat i 1. heat blev en 12 plads og et spørgsmål om vi skulle fortsætte med justeringer. En beslutning som vi i teamet heldigvis blev enige om var, at hvis vi ikke prøvede noget kunne vi ikke se om det blot var en tilfældighed vi var kommet lidt frem i rækkerne.


(Foto: John Jensen - DMKA)

2. heat startede vi fra en 12. plads og var efter en omgang på en 10 plads. Nu troede vi at kampen skulle stå, men en defekt fra en foran kørende lærte os at kølevæske, asfalt og fart er en dårlig kombination. Når konkurrenten tillige med så valgte at blive i ideal sporet 3 omgange, ja så var det blot et spørgsmål om at holde sin placering til mål.


(Foto: John Jensen - DMKA)

Det lykkedes, og når man så tillige med opnår at blive den bedst placerede ikke Peugeot, ja så kan man vel ikke forlange meget mere som ny i klassen.

Vi ser nu frem til det næste løb på Padborg og håber på et lige så godt ræs og fair kørsel fra alle i klassen.

Team Horsens Racing


Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS