Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Europas GP - McLaren preview

Formel 1 
04/05/06 

McLaren har været meget stille på det sidste, går de og lurer på et eller andet? Måske vil det europæiske GP fortælle noget.
 

Teamets 4 kørere var alle i aktion på Silverstone i sidste uge da der var testrunde der. I alt blev der tilbagelagt små 1700 km kilometer i de tre dage testen varede. Teamet selv fortæller kun at man har testet nogle nye udviklinger på motor og chassis delen. Montoya siger dog - modsat tidligere - at det er nogle ret interessante ting man har testet. Men hvad det er, holder man tæt ind til kroppen, ganske naturligt.

Teamet forventer at der kommer flere gode dueller på banen, idet og selvom at, banen ikke er så bred som flere andre baner. Overhalingsmulighederne ligger dog mere naturligt på Nürburgring end flere andre steder, og derfor kan der overhales. Sidste år var Raikkonen i position til at vinde løbet, men grundet et flatspottet hjul med dertil hørende vibrationer, brød forhjulsophænget sammen og sendte Raikkonen ud af løbet på sidste omgang.


Raikkonen vil frem uden uheld og Montoya vil på podiet igen
(Foto: McLaren)

Han har helt sikkert lært af fejlen og håber denne gang på at, nu er han i det mindste med på podiet. Montoya var med på podiet på Imola, og håber på en gentagelse. Han nævner at banen giver en god del understyring og at der skal arbejdes med det især om fredagen. Men med en mindst ligeså god strategi som på Imola, forventer Montoya igen at være på podiet, og helst et par trin højere end sidst.

Dons

Læs mere om:
  • 07/05/06 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •