Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Mesteren har stadig farten

F1800 
03/05/06 

Sidste års mester Mark Kamstrup havde støvet "Trofast" (kælenavnet for feltets mest vindende bil gennem de sidste 6 år) af, og stillede til start i åbningsløbet i Formel Ford.
 

Det nye DTC format med en træning, en tidtagning før første løb passede Mark godt og han kvallede ind som 2 i DM sammenhæng til prefinalen i det 23 biler store felt, hvilket lovede godt for fortsætningen. Men som team manager Flemming Schleimann siger: " I motorsport skal du have talent, mekanik og held med dig for at lykkes,"

Mark lagde i prefinalen godt ud og fulgte med helt fremme indtil en dims i gearkassen syntes, at nu var det nok, og efterlod en bravt kæmpende Mark med blot 2 gear ! Af hensyn til motorens fremtid valgte Mark klogt at parkere "Trofast" ude i siden for enden af langsiden. "Doc. Gearbox" alias teamets troldmand Elvin Nielsen måtte, efter de af Marks fars velserverede bøffer lørdag aften, igang med at finde reservedele frem så "Trofast" kunne blive køreklar igen til søndagens tv sendte finale, hvor den regrende mester igen skulle starte DM 2´er i det store felt.

Igen viste Mark sin styrke og var med helt fremme, indtil.....tja denne gang var det en ventil til ca. 8 kr. der ikke syntes det var sjov mere og lukkede al luften ud af det venstre baghjul. For "Formel Ford" hvor det dog bare ærgeligt, at en så simpel ting skulle sætte stopper for Marks fremfærd nu hvor det lige gik så godt. Heldigvis var han så langt fremme i løbet at han blev klassificeret og fik 4 DM point og dette sammen med de 2 point fra kvalifikationen, var da et lille plaster på såret.

Men den største trøst var at finde i omgangstiderne, med søndagens absolut bedste omgangstid på 1.10.352 beviste Mark at mesterskabet sidste år ikke var en tilfældighed, og han vender revance tørstig tilbage til de næste afdelinger af det danske mesterskab i Formel Ford, der næste gang køre på teamets hjemmebane Padborg Park. "Kom igen Mark", lyder det samstemmende og opmuntrende fra Elvin Nielsen & Flemming Schleimann fra teamet.

Lucas Racing


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her