Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Europas GP - Williams preview

Formel 1 
03/05/06 

Williams har været lidt ustabile i år. Rosberg startede flot ud, men er faldet lidt igennem rækkerne siden. Webber derimod ser man ikke meget til, men der kommer points på tavlen.
 

Nico Rosberg er, med sit tyske pas og fødselsbevis, på hjemmebane i det Europæiske GP på Nürburgring. Han kender derfor banen godt da han har kørt her før i flere forskellige mindre klasser. Han kan faktisk rigtig godt li' banen, da han mener at der er godt flow indbygget i udformningen. Den unge mand lyder faktisk rigtig optimistisk efter at han har været med på testen på Silverstone i sidste uge. Her testede teamet flere aerodynamiske ændringer og nye udviklinger - blandt andet en ny hækvinge. Om den får sin debut i weekenden vil teamet ikke fortælle.

Mark Webber er måske lidt mere moderat i sine udtalelser om det europæiske Grand Prix. For ham gælder det at bilerne bliver mere pålidelige og at man derigennem kan opnå flere points. Han mener at man er på vej i den rigtige retning efter San Marinos GP.


Rosberg ønsker et godt resultat på hjemmebanen
(Foto: Williams F1)

Teamet tænker selvfølgelig meget på vejret ligesom alle de andre teams. Man hælder dog meget til at Bridgestone har gjort deres hjemmearbejde godt og at man blandt andet den vej igennem kan finde det rigtige setup. Sam Michael siger at ved fredagens test vil Williams kørerne være flittige på banen. På motorsiden er det sådan at det bliver andet løb for motorerne. Og hvis det ikke bliver alt for varmt, burde Cosworth motorerne kunne præstere godt. Tonen hos Williams forud for det europæiske GP er forsigtig, men med håbet om det bedste.

Dons

Læs mere om:
  • 07/05/06 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •