Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Uheld og flot kørsel af Team Go Racing

Advan Cup 
04/05/06 
Yokohama

Team Go Racing kom, som forventet, til åbningsløbet med kun én bil. Undervognen var stadig ikke kommet til den nye bil. Det blev derfor teamets nye kører Leon Sørensen der skulle køre mens Gert Koustrup skulle styre tingene fra pitten.
 

Vi kom til weekenden med ny motor i bilen og næsten uden test, så for Leon var det meget spændene, at komme ud at køre.
I træningen havde vi lavet et sikkert set up til bilen og for Leon, som næsten ikke havde kørt i bilen var det det helt rigtige valg. Med en 6. hurtigste tid kunne vi kun være tilfredse.
I tidtagning havde Leon svært ved at finde plads til en fri omgang, og han fik kun 2 omgange inden han måtte konstatere at motoren blev varm. Han måtte derfor udgå, men fik sig kørt ind på en flot 10. plads.

Heat 1:
Leon havde aldrig prøvet at starte i bilen og fik lavet lidt for meget spind.
Han mistede nogle pladser, men optog dog hurtigt jagten. På anden omgang måtte han desværre udgå på grund af en sprunget benzinslange.

Heat 2:
Med presset taget af skuldrene kunne Leon koncentrere sig om kørslen.
Med et lidt ændret set-up kunne han tage jagten op i bunden af feltet. Efter mange flotte kampe endte han på en 13. plads og kørte nogle hurtige tider.


(Foto: Randi Jensen)

Teamchef og Kører Gert Koustrup:
"Ja, det her var min første weekend i 2 år udenfor raceren, så det var en helt ny oplevelse for mig. Det var rart at kunne koncentrere sig om at lave set-up og få det bedste ud af raceren, så vi kan få Leon godt i gang. I år skulle vi jo gerne have 2 biler og jeg skulle have en makker ude på banen. Jeg er overbevist om, at Leon hurtigt kan vende sig til at køre focussen. Jeg mener, at selv om vi har haft lidt uheld i weekenden, kan vi lave nogle hurtige tider og med tiden komme op blandt de bedste i klassen. Jeg er meget positiv efter at have set hvordan Leon kørte sig op igennem feltet. Utroligt flot kørt og med nogle fine overhalinger. Lige nu er der kun en ting at sige, vi skal bare have vores nye racer på banen, så Leon kan komme ud og få nogle km i den inden Padborg."

Leon udtaler:
"Svær start, da jeg ikke har kørt ret mange omgange i bilen, men der var en god kommunikation i teamet, hvilket betød at jeg hurtigt fik en god føling med Focussen. Søndag følte jeg mig rigtig godt tilpas i bilen og det var jo en stor udfordring at skulle starte som nr. 25. Jeg gjorde mit bedste og var glad for den 13. plads som det blev til. Trods det lille uheld lørdag, har jeg oplevet en rigtig god racerweekend i Team Go Racing."

Team Go Racing


Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS