Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Rookie med flot resultat

Saxo Cup 
03/05/06 

Jesper Bisgaards debut i Saxo Cuppen og i motorsport generelt, blev på Jyllands Ringen i weekenden til en stor portion erfaring og en erkendelse af, at der skal arbejdes hårdt i kulissen for at kunne gøre sig på banen.
 

Med en samlet 13. plads ud af 18 startende er alle meget tilfredse med indsatsen: "Vi har meget at lære, og så må vi jo bare lytte til de erfarne teams og suge til os", siger Jesper Bisgaard med et stort smil.
Simo Klok tilføjer: "Den hjælp, vi har fået fra andre teams, fx. ARTS, KEO Racing og i Saxo lejren generelt, har været helt formidabel og uvurderlig, og vi kan bedst kvittere ved at lave nogle fornuftige "rookie"-resultater."


(Foto: Klokwork Racing)

Klokwork Racing, som er teamnavnet for Saxo Cup racer #69 føler, at de er på en fornuftig kurs. De vil holde sig til planen om at bruge 2006 som et læreår - uden at oversatse eller køre hovedløst.
"Vi skal lære bilen og banerene at kende, og det koster tålmodighed og en masse hårdt arbejde. Derfor kan vi tillade os at køre fornuftigt - frem for at tænke for meget på placeringen. At Jesper i weekenden lavede så flot et resultat, lægger jo bare lidt sundt pres på os andre, der skal køre," siger Brian Bech, der skal sidde i Saxo #69 på Sturup Raceway i juni.

Det må siges, at Klokwork Racing tager racing seriøst. Der blev i weekendens løb set 4 mand i depotet til at tage målinger og notater.
Simo Klok griner lidt, og siger til denne observation: "Vi er jo helt grønne i racing, og det er vores mekanikere også. Tænk på, at vi alle 3 tog licens for 3 uger siden, så vi skal have indarbejdet nogle rutiner, der skal lette arbejdet. Derfor kan det godt virke lidt overdrevent, men jo før vi alle får det ind under huden, jo før kan vi skrue op for tempoet og ambitionerne."

Vi venter i spænding på at se, hvad der sker i Padborg d. 20-21 maj, hvor Klokwork Racings Saxo Cup-racer #69 igen skal på banen.

C.D.R.
Klokwork Racing


Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her