Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Hoff fik en flyvende start

Advan Cup 
02/05/06 
Yokohama

René Hoff kom til åbningsløbet på Jyllandsringen med en bil som var blevt gjort race klar i sidste øjeblik, det tog dog ikke hverken humøret, eller modet fra ham.
 

Den første fri træning blev kørt lørdag formiddag, her var René Hoff 5. hurtigst med tiden 1:21,5. Hurtigste i denne træning var Kim Lund Johansen med tiden 1:20,7, så René skulle hjem i teltet, og finde omkring et halvt sekund for at komme med helt fremme.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikation viste at der var arbejdet med tingen i pausen. For René kom ind med tiden 01:20,6, men konkurrencen er hård i Advan Cup'en, hvor tiden 'kun' rakte til en 5. plads.

Rene Hoff og Peugeot 307 GTI raceren gjorde dog alt hvad de kunne i race 1, det gav pote for René endte på podiet med en 3. plads kun 4,89 sekunder vindende Casper Lind Poulsen.

René Hoff startede fra 3. position i andet race, og ud af første sving var han fortsat på 3. pladsen umiddelbart efter Casper Lind Poulsen og Peter Juhl Jensen.
På anden omgang faldt han en enkelt plads tilbage, men på 4. omgang kom René igen forbi Tim Søndergaard, og han var derfor igen på tredje pladsen.

Herefter blev jagten indledt på Casper Lind Poulsen og selvom René kæmpede hårdt blev resultatet igen en flot tredje plads kun 2,97 sek. efter den vindende Peugeot 106 GTI med Peter Juhl Jensen.

Herefter kan René kun være tilfreds med åbningsløbet, hvor han fik to tredje pladser med hjem i Advan Cup'en, hvor han er på en samlet 4. plads i klassen med 34 point.

Inden næste løb skal de forreste dæmpere renoveres på Renés Peugeot, så forenden på bilen bliver mere rolig. Herefter tror René på endnu bedre resultater, og han satser nu på en samlet top 3 placering Advan Cup'en i 2006.

Næste løb er på Padborg park den 21. Maj 2006.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS