Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sallys første DTC løb

Danish
Touringcar
Challenge 

02/05/06 

Den første løbsweekend i DTC serien for Jesper Sally Pedersen blev som forventet meget hård, men samtidig også meget lærerig både for ham og teamet.
 

Der er mange nye ting som man skal sætte sig ind i når man både skifter klasse og racerbil, en opgave som teamet tog på sig med stor iver og entusiasme.
Renault Megane II raceren havde til weekenden fået ny motor, så forventningerne til weekenden var positive.

Med tiderne 1:14,492 samt 1:15,250 placerede Sally sig på henholdsvis 23. og 26. pladsen i de to frie træninger.
De to frie træninger havde givet Sally Racing teamet mere viden om bilen og dens setup, viden man savnede på grund af de manglende muligheder for test med raceren inden sæsonstarten.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med den ny viden kunne Sally forbedre sin tid i kvalifikationen til 1:14,113, hvilket indbragte ham startplacering nummer 25.

Pre-finalen blev så kort som det næsten er muligt for Sally. Da starten gik knækkede han en trækaksel, dermed var det det løb ovre allerede inden han kom igang med det.

Mekanikerne i Sally Racing fik skiftet akslen til finaleløbet, hvor Sally fik en god start og kørte nogle hurtige omgangstider, før han på 4. omgang valgt at køre i 'sandkassen' frem for ind i siden på en konkurrent der kom på tværs foran ham.

"Vi fik lært meget denne weekend, der er også meget at lære, mange ting er meget forskelligt fra det vi tidligere har kørt med i teamet" - fortæller Jesper Sally Pedersen - "i finaleløbet nåede jeg at køre tider der er tæt på det bedste der tidligere er kørt i bilen, så det er jeg svært tilfreds med."

For at høste mere erfaring med Renault'en, deltager Sally den 17. maj i en testdag på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her