Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Anders forfulgt af uheld

Advan Cup 
02/05/06 
Yokohama

- ved FDM Motors Jubilæumsløb
Advan Cup køreren tog ikke hjem fra weekendens løb på Jyllands-Ringen med de bedste minder, han var weekenden igennem plaget af uheld.
 

Allerede fra lørdag formiddags fri træning begyndte uheldene for Anders, elektriske problemer forhindrede ham i at sætte en ordentlig tid, og han måtte tage til takke med 22. pladsen i det 27 biler store felt.

De elektriske problemer blev løst, og Anders viste i tidtagningen at vinteren og forårets forberedelser var givet godt ud - han kørte her den 3. hurtigste tid, kun 0,4 sekund fra pole position tiden, så der var velbegrundet optimisme til eftermiddagens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Anders kom ikke så godt fra start men var på vej frem gennem feltet igen, da der pludselig opstod problemer med gearskiftet!
Hen over de 10 omgange som løbet strakte sig over, måtte han derfor afgive placering efter placering, med det resultat at han krydsede målstregen som nummer 19 cirka 40 sekunder efter den vindende kører.

I søndagens løb fortsatte problemerne for Anders, dels skulle han starte langt tilbage i feltet hvorfra det er svært at kæmpe sig frem, og dels blev han idømt en "Stop'n'Go" straf for tyvstart, så slutresultatet blev igen en 19. plads.

"Jeg fik da vist at bilen nu kører hurtigt nok, og at tiderne er på plads, så nu mangler vi bare det held der også skal til" - udtaler Anders Christensen.

De to 19. pladser var bestemt ikke hvad Anders havde ønsket, og han ser nu frem til det næste løb på Padborg Park, det køres den 20. og 21. maj.
Her er det så planen at rette op på den uheldige sæsonstart, samt får samlet nogle point til mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS