Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ternvalts første DTC weekend

Danish
Touringcar
Challenge 

02/05/06 

Efter sidste sæson at have kørt både Renault Clio Cup samt Special Saloon Car, skiftede Jesper Ternvalt denne weekend klasse til Danish Touringcar Championship (DTC).
 

Han var helt forberedt på, at det ville blive en weekend med store udfordringer, når han skulle stille op mod de aller dygtigste kørere i Danmarks ubestridte topklasse.
Ternvalt og de 26 andre DTC kørere skulle lørdag ud i to frie træninger, her placerede han sig som henholdsvis nummer 25 og 23.
I den første af de fri træninger var han knap 4 sekunder fra de hurtigste kørere i klassen. Det skrumpede ind til 2,9 sekund i den anden, så der var markant fremgang at spore.


(Foto: Motorsporten.dk)

I kvalifikationen, den såkaldte 'Shoot Out', kørte Ternvalt sig ind på 24. pladsen.
Her var afstanden til de hurtigste kørere 2,7 sekunder, igen en lille fremgang.

Søndag eftermiddag blev det så for alvor spændende, Ternvalt skulle starte i sit første DTC løb - pre-finalen.
Her kunne han efter de 13 omgange køre over målstregen på 24. pladsen, på omgangshøjde med den vindende kører, men med en kobling der næsten havde givet helt op.

Ternvalt prøvede at stille op i finalen, men måtte stoppe efter en enkelt omgang, da havde koblingen givet helt op.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi kom ikke helt igennem vores første DTC weekend, men vi forbedrede vores tider hver gang vi var på banen, indtil problemerne med koblingen opstod" - oplyser Jesper Ternvalt - "vi er fuldt tilfreds med tiderne, der allerede nu ligger tæt på det Jesper Sylvest kørte i bilen sidste sæson."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her