Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Europas GP - Honda preview

Formel 1 
02/05/06 

Honda Teamet ser frem til femte afdeling af Mesterskabet, som afholdes denne weekend på Nürburgring, på trods af de uheld som har plaget teamet i sæsonens første løb.
 

Efter sidste løb på Imola banen i italien, har Teamet arbejdet hårdt, både på fabrikken i Brackley og på Silverstone banen hvor Teamets to faste kører Jenson Button og Rubens Barrichello samt testkører Anthony Davidson har kørt et utal af testkilometer med RA106 raceren, for at videreudvikle den og forbedre dens køreegenskaber, der i forvejen ikke var så dårlige.
Så hvis denne indsats har båret frugt, kan vi helt sikkert forvente at se teamet med helt fremme i front. Hvis teamet så samtidigt kan få styr på deres strategiske planlægninger under selve løbet, så er de absolut kandidater til et par pladser på skamlen.


Skal det være denne gang for Jenson Button?
(Foto: Honda Racing)

Rubens Barrichello:
"Jeg har altid haft et godt forhold til Nürburgring, specielt da det er her at jeg før har vundet et løb, det er en bane med mange udfordringer, en god blanding af spændende og hurtige sving. Da det normalt er rimeligt køligt når vi kører der, så forventer jeg at vores store testarbejde, som har involveret dæk temperaturer vil hjælpe os meget. Vi håber og satser kraftigt på et godt resultat i tyskland."

Jenson Button:
"Vi havde en særdeles udbytterig testsession på Silverstone, hvor vi gjorde nogen store fremskridt og forhåbentlig bragte os selv, et stort skridt nærmere toppen. Banen har aldrig været god ved mig, det er en speciel bane at køre på, da den har flere sving, som har hældning hvor man falder ud af ideallinien, hvilket gør den rimelig svær at køre. Men jeg mener at vore aktuelle race speed er godt på vej til at blive meget bedre, så vi skulle kunne være med helt fremme."

Gil de Ferran, Sports Chef:
"Vi havde nogle fornuftige resultater i vores sidste test på Silverstone, hvilket tegner godt for løbet i tyskland, og vi må på trods af det nedslående resultat på Imola, holde hovederne kolde, og fokusere 100 % på weekenden´s løb."

K.D.

Læs mere om:
  • 07/05/06 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •