Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Casper fik den perfekte start

Advan Cup 
02/05/06 
Yokohama


Advan Cup køreren Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing team Silkeborg (ARTS) kom til FDM Motors Jubilæumsløb på Jyllandsringen med en stor portion optimisme, og et håb om at få en masse gode point med hjem.
 

Den første træning der blev kørt lørdag formiddag levede op til forventningerne, Casper var 3. hurtigst med tiden 1:20,9.
Hurtigste mand i den træning var Kim Lund Johansen med tiden 1:20,7.

Lørdag eftermiddag bød på kvalifikationen, her avancerede Casper på flere fronter, for det første kørte Casper 1:20,0 - hvilket var tæt på et sekund hurtigere end i formiddags træningen, hertil blev Casper noteret for denne sessions næsthurtigste tid, hermed var det brede smil fremme og optimismen var i behold til lørdag eftermiddags løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Casper kørte et fantastisk første løb, og han kom hjem på andenpladsen kun 2,931 sekunder efter vindende Kim Lund Johansen, og løbet 3. plads blev indtaget af Caspers hold kammerat fra sidste år, René Hoff.
Det betød at podiet udelukkende bestod af Peugeot 307 kører.

Casper Lind Poulsen startede fra 5. position i andet heat, men ud af første sving var han oppe på 2. pladsen efterfulgt af René Hoff. Herefter faldt han en enkelt plads tilbage på anden omgang, da han blev overhalet af Tim Søndergaard, men på 3. omgang kom Casper igen forbi Tim, og han var igen på anden pladsen.
Herefter blev jagten indledt på Peter Juhl Jensen, der førte løbet, men selvom Casper kæmpede hårdt blev resultatet en flot anden plads kun 0,621 sekund efter den vindende Peugeot 106 GTI.

Herefter kan Casper kun være tilfreds med weekendens fantastiske resultat, og med to anden pladser så er Casper nu førende mand i Gruppe N 2000 Advan Cup'en med 42 point.
Samlet nummer 2 er Kim Lund med 41 point.

Casper mener som alle andre racerkørere, at det kan gøres bedre,derfor er det hans mål at komme øverst på podiet til næste afdeling, for derved at fastholde den samlede første plads.

Næste løb køres på Padborg Park den 20. og 21. maj 2006.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS