Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kurt Thiim skuffet

Danish
Touringcar
Challenge 

02/05/06 

Efter lørdagens fornuftige træningsresultat var næsen sat op efter en hæderlig placering efter shoot-out. Som forventet løb de nye BMW E90 med topplaceringerne, men både Kurt Thiim og Michael Klostermann måtte kigge rigtig langt efter dem.
 

Vi har simpelthen ikke nok fart i bilerne endnu. Vores nye undervogne fra Ohlin blev leveret så kort tid inden sæsonstarten, at vi ikke har fået testet nok. Og som andre teams oplevede sidste år, så passer fabrikkens indstillinger ikke til bilen, så på godt dansk er det vist "en OM'er", siger Michael.


Kurt Thiim fortæller om bilen.
(Foto: Klosterman Racing / Jan Gripping)

Kurt Thiim forsøgte sammen med Kim Boisen og Jørgen Nielsen at finde frem til nogle ændringer i setuppet, så der skulle komme mere fart i bilerne under selve løbet. For Michaels vedkommende var ændringen afgjort i den rigtige retning, men det blev spoleret af en overivrig konkurrent, som i 'hesteskoen' absolut ville bytte noget lyserød læbestift og dermed fik givet Michael en snurretur.


Michael Klostermann på vej mod det nye stykke.
(Foto: Klosterman Racing / Jan Gripping)

Kurt brugte prefinalen til at køre sig fire pladser op, men det kunne ikke udnyttes i finalen. Et angreb på David Falch blev bygget op over flere omgange, men afvist på sidste omgang.


Kurt Thiim holder pedalen i bund.
(Foto: Klosterman Racing / Jan Gripping)

Begge biler var godt brugt efter finalen, så der ligger lige et par timers arbejde for mekanikerne, inden de ligner sig selv igen.

Klosterman Racing
Jan Gripping


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her