Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tilfredshed med sæsonpremieren i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

02/05/06 

Søndagens sæsonpremiere i Danish Touringcar Championship endte for Jesper Sylvest med en trettendeplads i pre-finalen og en tolvtepladsen i finalen, og det var et resultat, der skabte tilfredshed hos teamet med base i Frederikssund.
 

"Inden løbet sagde jeg, at jeg ville være tilfreds, hvis jeg kom imellem de tolv første, så jeg er tilfreds," slår Jesper Sylvest fast.

Den lange nordsjællænder har til denne sæson skiftet sin forhjulstrukne Citroën Xsara Coupé VTS ud med en baghjulstrukket BMW 320i E46, og det skifte har både været positivt og negativt. "Jeg kører allerede nu bedre tider i BMWen end jeg gjorde i min Citroën, men jeg kan mærke, at der er mere endnu. Vi har jo mange gange set andre kørere, der er skiftet fra en forhjulstrukket til en baghjulstrukket DTC-bil, at de ikke bare har kunnet sætte sig ned og køre stærkt fra dag 1."

Søndagen på FDM Jyllandsringen startede med den nye shoot out-konkurrence. Her lykkedes det Jesper Sylvest at kvalificere sig til den anden runde, hvor de 15 bedste kørere deltog. "Bare det at komme med i shoot out-konkurrencen var et mål i sig selv," siger Jesper Sylvest, der i dagens to løb forbedrede sin position til først en trettende- og siden en tolvteplads.

"I pre-finalen havde jeg meget svært ved at finde et hul, så jeg kunne komme forbi David Falch og Martin Pedersen, som lå og kæmpede, men til gengæld var jeg møghamrende heldig i finalen. Foran mig kørte Jens Edman og Pontus Mörth sammen, og i et splitsekund skulle jeg beslutte mig for, hvad jeg skulle gøre. Jeg valgte at gå imellem dem, og det viste sig at være et fornuftigt valg."

På et tidspunkt var Jesper Sylvest fremme på tiendepladsen, men inden det ternede flag var både David Falch og Martin Jensen kommet forbi ham. "De to sidste omgange sloges jeg med Martin Jensen. Jeg kørte defensivt, men kunne ikke holde ham, så jeg lod ham bare gå forbi," indrømmer den nordsjællandske BMW-kører.

Selv om der nu går tre uger, inden næste DTC-afdeling køres på Padborg Park, så skal Jesper Sylvest og det øvrige Sylvest Motorsport snart i gang igen. Den 13. maj drager man til Ring Djursland for at deltage i en testdag på banen, og her skulle man gerne være mere heldig med vejret end ved de testdage i foråret, der er regnet væk.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her