Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tilfredshed i Team FDM Motorsport

Danish
Touringcar
Challenge 

01/05/06 

Årets første afdeling af DTC 2006 endte med teamets biler på henholdsvis 16. og 17. pladsen. Ikke specielt prangende, men heller ikke værre end forventet.
 

De omgangstider Tom Pedersen kørte undervejs berettiger til en placering længere fremme i feltet og havde Michael Carlsen ikke "sovet i timen" da Safety car'en slukkede de blinkende lygter, havde han haft en rigtig god chance for at forbedre sin placering med 2-3 pladser. Med de forbedringer Jørgen Weinreich viste i løbet af søndagen er også han på rette vej. Jørgen forbedrede sine tider med godt et sekund fra prefinalen til finalen Både prefinalen og finalen gav publikum rigtig godt race og med Casper Elgaard som vinder af prefinalen og Jan Magnussen som vinder af finalen blev sol og vind også fordelt ligeligt mellem de to største fangrupperinger.
Dagens største overraskelse var dog Michael Outzen fra JM

Fint besøg i FDM lejren
Søndagen i FDM teltet forløb med travlhed, vi havde 120 spisende gæster, de 75 var i anledning af FDM Motors 100 års fødselsdag også indbudt til morgenkaffe og rundstykker. Sammen med vores samarbejdspartnere hos FDM fik vi efter egen ringe mening skruet et arrangement sammen som vi kan være glade for, ikke uden svipsere, men dem lærer vi forhåbentlig af til næste gang.
Adm. Direktør for FDM Thomas Møller Thomsen bød velkommen og forklarede sammenhængen mellem FDM og motor-sport, man kan jo ikke køre motorsport på DTC plan eller i det hele taget, uden at det køretekniske er i orden og det køretekniske ligger i høj grad FDM på sinde.

Ikke lige Jan Engelbrechts weekend
Teamets deltager i Renault Clio Cup'en, Jan Engelbrecht må nok betragtes som weekendens uheldigste racerkører. Under lørdagens træning kørte han 2 omgange inden en kørerfejl sendte han en tur på taget med forbavsende få skader på karossen. Mekanikerne fik udbedret skaderne og alt var egentlig klar, men en motor der har været en tur rundt i sandkassen på hovedet gav ekstra problemer, den var simpelthen stået af. I løbet af lørdag eftermiddag og aften blev en ny motor skaffet. Den ankom til FDM Jyllandsringen søndag morgen og søndag middag havde de to motorer byttet plads. Enden på Jans uheld var dog ikke nået endnu.
Den "nye" motor var heller ikke helt samarbejdsvillig, den har formodentlig problemer med knastakslen og dermed endte weekenden for Jan med sølle to omgange på banen. Motorsport kan være hård ved en mands tålmodighed, men Jan må siges at have taget det hele med oprejst pande.
"Jørgen, kan du ikke finde en dag vi kan komme ud og teste!" var hans afskedskommentar.
På med vanten Jan!

I teamet ser vi nu frem til næste afdeling af DTC 2006, som afvikles på Padborg Park den 20.-21.05. Forhåbentlig vil vi inden løbet have fundet lidt mere fart i bilerne og dermed også muligheden for at opnå lidt bedre resultater.

Team FDM Motorsport


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her