Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault 2000 Danmark

Outzen og Lambertsen bytter plads

FR 2000 DK 
02/10/01 

Formula Renault 2000 DanmarkKører rokade i Formel Renault 2000 feltet, Copytec Racing køreren Jesper W. Lambertsen og Team Formula Sport køreren Michael Outzen bytter team.
 

Årsagen til denne rokade er at Jesper W. Lambertsen meget gerne vil køre i Tyskland næste sæson.
Og da teamchef Bjarne Rasmussen fra Copytec vidste at Henrik Jakobsen som driver Team Formula Sport som deltager i det Tyske Mesterskab, havde lidt problemer med en af sine kørere i Tyskland, så foreslog Bjarne at Jesper W. Lambertsen kom ned og testede for dem. Og dette udmøntede sig så i at Lambertsen kom til at køre løbene på Hockenheim (18. plads) og Nürburgring (12. plads) for Team Formula Sport. Ligesom han også skal køre det sidste løb i det Tyske Mesterskab på Oschersleben den 12. - 14. nov. for dette Team Formula Sport.

Michael Outzen, der vandt Danmarks Mesterskabet i Formel Ford 1800 sidste sæson, har i denne sæsom kørt flere af de hjemlige Formula Renault 2000 løb for Team Formula Sport.
Men da Lambertsen nu har fået for Team Formula Sport raceren sat op til ham, så har de to kørere byttet team til DM Finalen på Jyllands-Ringen.

Så kører besætningen i den kommende weekend hos Copytec Racing bliver Dennis Wounlund og Michael Outzen.

Teamchef Bjarne Rasmussen ved dog ikke på nuværende tidspunkt om dette også er de kørere som skal køre for teamet til næste sæson.
Bjarne Rasmussen oplyser at teamet i øjeblikket kigger efter kører emner til næste sæson, og vil da også her benytte lejligheden til at opfordre kørere som vil i Formel Renault 2000 klassen i næste sæson om at henvende sig til ham, ligesom teamet også søger efter et par mekanikere til teamet.
Yderligere oplyser Bjarne Rasmussen at forberedelserne til næste sæson allerede er i fuld gang, samt at flere sponsoraftaler allerede er på plads, og som noget helt nyt nævnes et evt. samarbejde med et DTC team i 2002.
Ligeledes løftede Bjarne Rasmussen sløret for at teamet måske tager en Formel Ford 1800 kører ind i teamet i 2002 sæsonen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper W. Lambertsen
  • Michael Outzen
  • Copytec Racing
  • Team FormulaSport
  •      ASETEK SIMSPORTS