Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Big Mag vinder nervepirrende finale

Danish
Touringcar
Challenge 

01/05/06 

Den Blå Avis Fleggaard Racing vinder trods problemer
Jan Magnussen vinder den mest nervepirrende finale i DTC længe. Den Blå Avis Fleggaard Racings Big Mag tog målflaget blot to tiendedele sekund foran John Nielsen.
 

Magnussen tager nu fra FDM Jyllandsringen på en samlet tredjeplads i DTC efter at have sluttet som nummer fire i pre-finalen.

Det startede ellers ikke optimalt for Den Blå Avis Fleggaard Racing. Manglende tiendedele i træning og kvalifikation samt en sivepunktering i første løb tog lidt af farten. Netop derfor er Big Mag ekstatisk efter sejren i finalen.

"Det er helt suverænt, det kunne ikke blive bedre under de forudsætninger. At hive en sejr op af hatten er helt fantastisk. Når vi finder noget fart, kan de bare vente", griner Magnussen og hentyder til ærkerivalerne fra Team Essex - gennemblødt af champagne.

Efter at have sluttet på en tredjeplads i første løb, kommer Henrik Lundgaard ind på fjerdepladsen. Selvom han ikke er på podiet i finalen, er han godt tilfreds med weekendens forløb.


(Foto: Kim Igel)

"Der er flere positive ting i det. Vi har to hele biler, vi skal være helt tilfredse med de point, vi har fået, og jeg har ikke så meget vægt på til næste løb", siger Henrik Lundgaard efter løbet.

Weekenden har som helhed ikke flasket sig for Den Blå Avis Fleggaard Racing. Skiftet til de nye BMW 320si E90 er en stejl lærekurve for teamet. Det skal mere forberedelse råde bod på.

"Det var lidt for svært at vinde, så vi var heldige med resultatet, set ud fra det råmateriale, kørerne har. Vi har noget at indhente på rivalerne, for selvom det er helt nye biler, har de mere erfaring med BMW end vi har", siger teamejer Karsten Ree og henviser til Team Essex, der har adskillige sæsoners erfaring med de baghjulstrukne BMW-racere.

Næste løb i DTC køres på Padborg Park den 20./21. maj.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her