Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DTC - træning før årets 1. afdeling af DTC 2006

Danish
Touringcar
Challenge 

30/04/06 

Første afdeling af årets DTC mesterskab begyndte i dag med de indledende træningsrunder på FDM Jyllandsringen, søndag går det løs med de første af årets 16 shoot-outs, præfinaler og finaler.
 

Der blev kørt to træningsrunder lørdag eftermiddag og i toppen af feltet viste det sig klart at de nye BMW'er hos Team Essex og Team Den Blå Avis bliver meget svære at slå, den største overraskelse leverede en af de ældre BMW'ere dog, Michael Outzen fra JM Racing satte fra start et højt tempo og viste med en fornem femte plads at han mener det alvorligt og må nu være en af favoritterne i Privat Cup'en.


Jørgen Weinreich
(Foto: Anders Molin - Nimo Foto)

For Team FDM Motorsport var dagens to træningsrunder en lidt blandet fornøjelse, i den første runde havde Jørgen Weinreich problemer med servostyringen og fik kun kørt ganske få runder. Anden runde gik uden problemer og Jørgen kørte sig ind på en 22. plads. Placeringen og tiden var dog ikke det vigtigste, derimod var det vigtigt at Jørgen igen fik lejlighed til at få rullet nogle kilometer i bilen og "få den rigtig ind under huden", som han siger. Jørgen er godt tilfreds med bilen og ud fra det arbejde der er gjort med at udvikle det rette set-up på Tom Pedersen s bil er han ikke i tvivl om at tiderne nok skal blive forbedret.

For Tom Pedersen gik begge træningsrunder glat, men endte dog alligevel med en god del arbejde til mekanikerne der har arbejdet hårdt på at reparere en beskadiget kobling. Tom lagde ud med at køre tider omkring 1.13,0 og sluttede med en bedste notering på 1.12,630 der gav en samlet 14. plads i første runde.


Tom Pedersen
(Foto: Anders Molin - Nimo Foto)

Sidste træning gav en samlet 19. plads og en tid på 1.13,011. En tid der ikke er helt tilfredsstillende for Tom, men da vi er tvunget til at bruge træningen på løbsdagene til at teste er det jo den vej det kan gå.

Til løbene søndag er teamet klar og satser på at kunne forbedre dagens placeringer. Shoot out'en klokken 12 vil give os en lidt bedre indikation af mulighederne inden det klokken 15.00 går løs.

Vi ses til ræs!

Med venlig hilsen
Team FDM Motorsport


Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her