Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montagny tredjekører på Nürburgring

Formel 1 
30/04/06 

Den tidligere Renault testkører, Franck Montagny, bliver tredjekører hos Super Aguri ved det europæiske Grand Prix.
 

Franck Montagny der tidligere har været hyret som reservekører for Super Aguri F1 i 2 Grand Prixer, får nu en form for forfremmelse. Teamet har hyret Franck Montagny som test- og tredjekører til det Europæiske Grand Prix. Aguri Suzuki udtaler at man er glad for at have Montagny med igen, hans tekniske indsigt i Formel 1 er på et højt niveau.

Foreløbig har Super Aguri F1 ikke anvendt testkører. Teamets egne kørere har testet i det omfang der har været mulig for teamet. Men nu vil teamet tilsyneladende lidt videre. Foreløbig gælder aftalen med Montagny kun for et enkelt Grand Prix, men dagen nærmer sig hvor teamets nye bil, skal indsættes.


Super Aguris nye racer ventes klar i juli
(Foto: Super Aguri)

Som det er nu kører man i et gammelt Arrows chassis. Den nye bil bliver også med et vist snært Arrows, idet at selve monococquen er Arrows, men meget kraftigt modificeret. Resten af bilen er for så vidt ny. Som det ser ud i øjeblikket håber teamet på at den "nye" bil bliver klar til det franske Grand Prix i juli måned. Man er samtidigt lidt spændt på hvad Honda finder ud af. Der er lidt problemer med levering af stumper til en ny gearkasse. Super Aguri venter i øjeblikket på at få en leveringsdato fra Honda. En del af arbejdet med den nye bil står derfor lidt i stampe.

Dons

Læs mere om:
  • 07/05/06 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •