Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Den Blå Avis Fleggaard Racing vil holde de gode takter

Danish
Touringcar
Challenge 

28/04/06 

Sidste års debutløb i DTC var en solid start på sæsonen. I år skal de gode takter fortsættes. Kørerduoen Magnussen og Lundgaard er optimistiske.
 

Der er store forventninger til Jan Magnussen og Henrik Lundgaard op til det første løb i Danish Touringcar Championship. Hvis Den Blå Avis Fleggaard Racings kørere skal gentage pointhøsten fra åbningsløbet i 2005, skal alt spille i teamet.

"Det er klart, at jeg har store forventninger med to nye biler. Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven efter de sidste par tests. Men det bliver svært, så vi må tage løbet søndag først og så justere forventningerne til sæsonen ind efter resultatet", siger Jan Magnussen.


(Foto: Kim Igel)

Teamejer Karsten Ree er enig med Magnussen, men slår samtidig på tromme for sin topkører.

"Jeg tror, at kampen bliver meget lige. Det bliver meget op til både held og dygtighed. Men Jan [Magnussen, red.] er hurtigst på de 13 omgange", siger Karsten Ree.

Skal Magnussen eller Lundgaard være øverst i tabellen efter første løbsweekend, skal de ligge i toppen hele weekenden. Det skyldes et nyt pointsystem, hvor der er større belønning til topplaceringerne. Men det er ikke alt. Den nye pointskala betyder, at også topplaceringer i kvalifikationen belønnes med point til den samlede stilling.

Lundgaard kval-favorit
Netop det burde passe Henrik Lundgaard, Hedensted. Den tidligere rallykører har såvel i DTC som i EM- og VM-rallies haft god medfart i kørerens kamp mod stopuret.

"Jeg synes, det er helt fint med det nye kvalifikationsformat, og jeg håber også at skrabe lidt ekstra ind på den konto", siger Henrik Lundgaard.

Lundgaard sluttede firer i åbningsløbet sidste år. Det er en placering, han gerne vil gentage. Men han indrømmer, at forberedelserne ikke har været ideelle.

"Vi har et par rigtig gode biler, og vi har nu set, at de har masser af potentiale. Selvom vores testforhold langt fra har været optimale, har vi til de seneste tests fået bevist, hvad BMW'erne kan", siger Henrik Lundgaard.

Første afdeling af DTC køres den 30. april på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg. TV 2 Zulu sender direkte fra klokken 12.00.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her