Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sally forventer svær start

Danish
Touringcar
Challenge 

26/04/06 

- i en hård klasse
Den kommende weekend får Jesper Sally Pedersen sin DTC debut, når han stiller til start i den Renault Megane II som tidligere blev kørt af Kurt Thiim og Kim Lund.
 

Raceren er i forårets løb blevet gennemgået, renoveret og lakeret op i Hella's gul/røde farver, så den nu står klar til 'FDM Motors Jubilæumsløb' på Jyllands-Ringen i weekenden.


Jesper Sally Pedersen skifter i år fra Super Cup til Danish Touringcar Championship, hvor han stiller op i denne Renault Megane II.
(Foto: Motorsporten.dk)

Aftalen om at køre i DTC klassen kom ret sent på plads, hvilket har resulteret i en meget kort test periode for Sally med den nye racer, der er markant anderledes end den BMW han har kørt i de sidste par sæsoner.

Første test på Padborg Park blev meget kort, da der viste sig en fejl på motoren, så en ny er blevet hentet hjem fra Tyskland, så Sally kunne deltage i sidste weekends præsentation i Århus, samt den efterfølgende testdag på Jyllands-Ringen.
Ved testen på Jyllands-Ringen gik motoren endnu ikke helt perfekt, den fik lige rigeligt med benzin - de problemer skulle være løst til weekendens løb, så nu ser Sally frem til at kunne give Renault'en fuld gas.

"Der er ingen tvivl om at det bliver en svær start, i en klasse hvor konkurrencen er meget hård, og hvor alle kørerne ved hvordan man giver den gas" - udtaler Jesper Sally Pedersen - "min bedste chance denne weekend, er nok hvis der kommer lidt regn!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her