Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip sæsonklar

Danish
Touringcar
Challenge 

26/04/06 

Efter forårets positive testkørsler, føler Danish Touringcar Championship køreren Philip Andersen, at både han og Team Essex Development teamet står velforberedte på startstregen når sæsonen starter den kommende weekend.
 

Philips racer fra 2005 sæsonen er blevet solgt og er nu erstattet med en BMW 320i E46, en tidligere fabriksbil fra WTCC serien.
Foråret igennem har Philip testet med den nye racer, desværre de fleste gange på våde og kolde baner, men sidste søndag kom der så endelig en hel testdag med solskin og tør asfalt, her kunne de sidste detaljer så afprøves og indstilles.


Philip Andersen i sin nye BMW 320i E46 - hans foretrukne våben i kampen om DTC kørernes privat cup.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi har i Team Essex nogle af de bedste racemekanikere, som til denne sæson er blevet forstærket med en ny raceengineer fra Carly Motors, de har i samarbejde sørget for at bilen bare er i orden" - udtaler Philip Andersen, der i øvrigt var meget tilfreds med tiderne fra søndagens test på Jyllands-Ringen.

Han havde også al grund til at være tilfreds med tiderne, der blev taget tid på 27 DTC kørere, og blandt dem sluttede Philip som den 6. hurtigste.

"Vi fik gennemført vores testprogram 100%, samt fik afprøvet det nye 'Shoot Out' kvalifikationsystem" - fortæller Philip Andersen - "det er et meget spændende format, hvor der også er lidt 'lotteri' med i spillet!"

Også i 'Shoot Out' klarede Philip sig meget flot, systemet går ud på at man kører tre kvalifikationsrunder, efter første runden går de 15 hurtigste videre til anden runden, efter anden runde går de 7 hurtigste til den tredje runde, hvor man kæmper om de forreste startplaceringer.
Philip kørte sig helt frem i tredje runde, hvor han sluttede med 5. hurtigste tid.

"Det bliver utroligt spændende i weekenden, og der er ingen tvivl om at der skal kæmpes hårdt for at vinde placeringer, det er et meget skrapt felt i år. Men med de positive testresultater, hvor teamet har vist at der er god fart i både det to nye E90'ere, samt de to E46 racere, så er jeg sikker på at vi nok skal klare os pænt" - slutter Philip Andersen.

Som team kollegaer i Team Essex har Philip følgende:
Casper Elgaard der er regerende dobbelt mester, samt John Nielsen der ligeledes er teamchef. De to kører i de nye BMW 320si E90 racere.
Ligesom Philip kører René Rasmussen i BMW 320i E46, og det er sammen med René at Philip stiller op i privat cuppen. Ligeledes køre de to sammen i team mesterskabet i Team Essex Developmen teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her