Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

TGR teamet med ny kører og ny racer

Advan Cup 
27/04/06 
Yokohama

Team Go Racing stiller i år med 2 stk TGR Focus'er som skal gøre indsats i Advan Cup 2006. Den nye kører, Leon Sørensen som kørte Saxo Cup sidste år, har skrevet kontrakt med TGR i år og skal køre i en ny specifikation TGR Focus, mens Gert Koustrup skal køre i bilen fra sidste år.
 

Teamet har kørt 2 test hvor Leon Sørensen har kørt i 2005 modellen til begge test. Desværre har testtiden været begrænset på grund af sort uheld på Padborg Park og en eksploderet motor på Jyllands Ringen. Leon fik dog prøvet at kører en Advancup racer som adskiller sig meget fra en Saxo, de tider han fik kørt ser dog også lovende ud.

Teamchef og kører Gert Koustrup udtaler: Vi kom desværre sent i gang med den nye bil, men selv om bilen står færdig venter vi nu på vitale dele fra vores leverandører. I øjeblikket er vi lidt på udkig efter en alternativ løsning på problemet, så vi hurtigt kan komme med i mesterskabskampen. Hele teamet har ydet en stor indsats men vi har været utrolig pressede.

I år er vi jo 2 kører og vi håber begge på at kunne hjælpe hinanden med det køretekniske. Leon har en del erfaring fra sin gokart tid som vi kan drage nytte af i teamet og jeg kender jo raceren ret godt, derfor håber vi på gode resultater i år.

Leon udtaler: Efter min første sæson i Saxo Cup 2005 var jeg ikke i tvivl om at det er baneløb, der har min allerstørste interesse. Jeg har altid været glad for at køre Go-kart, men at køre baneløb i bil, slår alt!!!
I vinterens løb er der blevet overvejet mange muligheder - Skulle jeg fortsætte i min Saxo, eller skulle jeg skifte til en anden klasse og dermed gå et trin op af stigen.

Efter mange overvejelser besluttede jeg mig for at prøve at finde økonomi til at køre i den nye Advan Cup. Hurtigt fik vi kontakt med Gert og Team Go Racing. Vi blev enige om at jeg skulle komme ned og se hans bil. For mig var det også vigtigt at det var et team, som jeg troede jeg kunne falde til i, for det sociale betyder alt, hvis vi skal opnå nogle gode resultater.
Jeg havde ikke været der i mange minutter før jeg var sikker i min sag - den røde TGR Focus var lige noget for mig.

Team Go Racing ser frem til sæsonstart med store forventninger. Desværre ser det pt. ud til at åbningsløbet kun bliver med Leon bag rattet og med Gert som Teamchef på sidelinjen. Meget ærgerligt når teamet har ligget vandret for at få det hele til at klappe.

Team Go Racing


Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS