Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi står godt til Lausitzring

DTM 
26/04/06 

DTMWeekendens DTM løb på EuroSpeedway eller Lausitzring ser igen ud til at blive en tæt duel. Historisk set har især en Audi-kører haft meget godt fat i banen. Mattias Ekström har fem gange ud af seks forsøg været på podiet - og heraf har det to gange været som vinder.
 

Presset begynder også at ligge på svenskeren til at få nogle point efter at han ikke fik nogen med fra åbningsløbet på Hockenheim i starten af måneden. Yderligere ligger det også meget godt til Tom Kristensen at befæste sin stilling som Audis bedste bud på en mester. I det hele taget fik de fleste fabrikskørere en god start på sæsonen - også teamets nye mand, Heinz-Harald Frentzen viste gode takter efter i flere sæsoner at have været en anonym kører for Opel.

Og generelt mener Audi-kørerne at banen ligger godt til A4'eren. "Åbningsløbet på Hockenheim var meget spændende. I løbet viste vi at vi har den rigtige fart - selv på en Mercedes-bane," siger Tom Kristensen. "Når det kommer til udformningen, bør EuroSpeedway passe vores A4'er endnu bedre, hvilket er hvorfor vi har en rimelig god chance. Vi ønsker at score så mange point som muligt, og mest af alt at tage Audis første sejr i sæsonen," siger danskeren videre.


Så er det igen tid til DTM - og Audi står godt på Lausitzring
(Foto: DTM)

Sidste år blev der kørt to løb på banen - det første blev vundet af Gary Paffett foran Tom Kristensen, mens efterårets løb havde Green på pole, gav sejren til Ekström foran Paffett - og med Tom Kristensen på 3. pladsen. Så danskeren har også gode muligheder for at fortsætte en god stime af podieplaceringer!

Benji

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Lausitzring - DTM
  •