Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff og Sally Racing er klar til 2006

Advan Cup 
25/04/06 
Yokohama

René Hoff og Sally Racing teamet er klar til at tage fat på 2006 Advan Cup'en.
 

I år kommer René til start i samme Peugeot 307 GTI, som han kørte i sidste år. Bilen er dog opdateret så den nu passer til 2006 Advan Cup reglementet.

Teamet testede på Jyllands-Ringen i lørdags, her fungerede bilen fuldstændig efter planen, derfor er de optimister inden årets første løb der køres den kommende weekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Forventningerne til årets første løb er en top 5 placering, og René udtaler at bilen fungere endnu bedre end sidste år. Tiden må så vise hvor langt det rækker?

Teamet knokler denne uge med at få de sidste detaljer på plads, og på at være helt klar til åbningsløbet, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Sidste år deltog René i Gruppe N 2000 klassen, hvor han sluttede på en samlet 6. plads med 242. Vinder af klassen var Kent Iversen med 371 point.

Vejgaard
 
 

Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
 
 
 
Undgå billetkøen - Køb dine billetter herEr din virksomhed klar til robotter?