Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ternvalt i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

25/04/06 

- dropper SSC efter vellykket test
Da Jesper Ternvalt i vinter købte den tidligere Sylvest Motorsport Citroën Xsara DTC racer, så var det med tanke på at stille op i Special Saloon Car klassen med den - de planer er nu ændret.
 

Denne weeken blev der lørdag afholdt træning for Special Saloon Car kørerne på Jyllands-Ringen, her deltog Jesper Ternvalt med den tidligere DTC racer, der til den kommende sæson har fået skiftet 'Madam Blå' farven ud med et frækt sort og orange design.


(Foto: Motorsporten.dk)

Herudover er der ikke foretage nogle ændringer på raceren, kun almindelig 'servicering' samt udskiftning af sliddele, hvilket skulle vise sig at være ret heldigt.

Testkørslerne sammen med de øvrige SSC kørere forløb så godt at Ternvalt også meldte sig til søndagens DTC test.
Igen her gik det over al forventning, og inden dagen var omme havde han tilmeldt sig DTC mesterskabet.

"Jeg befandt sig straks godt i bilen den kører rigtig godt, men der er meget jeg skal lære om den, både hvad angår kørestil og setup" - udtaler Jesper Ternvalt - "men jeg er sikker på at det bliver en spændende læreperiode, i en klasse hvor konkurrencen er meget hård, så der bliver nok at se til for både mit teampersonale og mig selv!"

At læretiden startede allerede denne weekend var meget tydeligt, og der er ingen tvivl om at de to dages test var en vigtig forberedelse til næste weekend, hvor det første løb i DTC serien køres på Jyllands-Ringen.

Om forventningerne til sæsonen er Jesper Ternvalt ret ydmyg:
"Nu starter vi forsigtigt ud, og så må vi se hvad det kan udvikle sig til, men kan jeg slutte midt i privatkører feltet når sæsonen er slut, så vil jeg være yderst tilfreds med min debutsæson i Danish Touringcar Championship."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 30/04/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her