Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Comeback i ny klasse

Advan Cup 
20/04/06 
Yokohama

Bortset fra et par gæsteløb, har Gruppe N køreren Anders Byriel holdt sabat sidste sæson, men nu gør han comeback i den nye Advan Cup.
 

Anders har gennem hele vinteren arbejdet på at finde sponsore til en sæson i Clio Cup klassen, men anstrengelserne har ikke rigtig båret frugt.
Derfor har han nu valgt at gå andre veje, og stiller til åbningsløbet på Jyllands-Ringen den 29. og 30. april op i den nye gruppe N klasse - Advan Cup.

Med stor støtte fra både Dansk Olie Genbrug og AL Trans, samt en fornuftig aftale med Kolstermann Racing, kommer Anders næste weekend på banen i deres Peugeot 206 GTI racer.


Anders Byriel får sit comeback i denne gule racer.
(Foto: Motorsporten.dk / Anders Molin)

For Anders indebærer aftalen også en del arbejde på 206 raceren, og han er netop nu ved at lægge en ny maskine i den, så der bliver desværre kun minimale testmuligheder for ham inden hans comeback.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 30/04/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS