Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Radio Le Mans er klar til 2006

Le Mans 
23/04/06 

Le MansNår man bevæger sig rundt på Le Mans banen, og kun kan lytte til den franske speaker i højtaleren, kan man komme i tvivl om hvordan man skal kunne følge med i dette lange racerløb på denne store bane.
Hjælpen er dog meget nær.
 

Som tidligere år er den engelsksprogede radio Le Mans på plads, de er som altid klar til at hjælpe os med at kunne holde rede på stillingen i løbet.
Desuden er de også på plads under både testedagen, samt under alle 4 trænings sessions op til Le Mans løbet midt i juni. Du skal blot medbringe en FM radio og tune ind på 91.2MHz

Der er dog en forandring fra tidligere omkring radio Le Mans, for det er ikke længere Haymarket Publications(AutoSport) der driver denne radio station, men derimod Radio Show Limited, denne kanal har overtage alle de rettigheder til at løbe rundt i pitten for at bringe og sidste nyt under alle sessions.

Er du i den uheldige situation at du ikke kan være til stede på banen under testdagen eller i ugen op til Le Mans, så skal du ikke fortvivle for du kan høre radio kanalen via websiden www.radiolemans.com eller www.0157.org.

Har du været på Le Mans, kommer hjem og savner radio Le Mans så fortvivl ikke, for Le Mans 24 hour løbets udsendelsen laves som podcast så du kan hente hele udsendelsen og lytte til det hele igen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •