Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marinos GP - Ferrari preview

Formel 1 
19/04/06 

Ferrari på hjemmebane
Der hersker vist ingen tvivl om, at starten på denne sæson, ikke er gået helt efter planen for de røde fra Maranello. Man har absolut ikke formået, at vende bøtten efter sidste sæsons skuffelser endnu, og der er ikke ligefrem noget der tyder på, at vi skal se de totaldominerende Ferrarier vi var blevet så forvent med.
 

Ferrari startede sine testkørsler i år med tilsyneladende fornuftige resultater, men da det kom til det reelle møde med resten af feltet, begyndte overfladen at krakelere, man manglede simpelthen det sidste der skulle til.

Så måtte teamet sammen med McLaren og BMW teamet igennem en grum tid med beskyldningen om ulovlige frontvinger, noget som der stadigvæk ikke er fundet en klaring på.
Felipe Massa teamets nye pilot denne sæson, har sagt på en pæn måde, opbrugt en stor del af teamets reservedele, med alle sine afkørsler, noget der selvfølgelig har tæret voldsomt på mandetimerne i Maranello.

Michael Schumacher har glimtvis demonstreret sin forgangne form, men laver så en banal fejl i Melborne som egentlig kun var en nybegynder værdig, det er absolut ikke denne stil, der skal bruges for at genvinde det tabte status.


Ferrari skal vinde på Imola, for at beholde æren over for deres fans
(Foto: ferrari)

Nu er vi så nået til løbet på Ferrari teamets hjemmebane, det er her at Tifosien forventer og kræver to røde biler i første række, når starten går og mindst en af deres helte på skamlen når løbet er forbi, (i tifosiens øjne, er der kun en plads på skamlen og der er øverst !) spørgsmålet er så Kan Ferrari levere varen?

Teamet har uden tvivl, lært en masse i de tre første løb og løst en masse af deres problemer. Banen burde være egnet til Ferrari, Schumacher kan li banen, da den er yderst teknisk krævende, det er en motorkrævende bane, hvilket Ferrari burde kunne tackle, og sidst men ikke mindst, der vil være Ferrari flag hele banen rundt, som burde kunne løfte den trykkende stemning som hersker i teamet, efter alt modgangen. Teamet håber på at Bridgestones nyudviklede dæk, som er designet til de lave temperaturer, der florere i europa i øjeblikket kan hjælpe dem på godt på vej.

I baggrunden lurer dog stadigvæk spørgsmålet, om Schumachers fremtid, og teamets fremtidige kører, noget der bliver skrevet og talt meget om i øjeblikket. Hvad sandheden er, ved kun en håndfuld mennesker. Resten er Kun formodninger og rygter endnu.

Så svaret på det oprindelige spørgsmål, "kan Ferrari vinde på Imola" er JA det kan de godt, men det bliver kamp til stregen.

K.D.

Læs mere om:
  • 23/04/06 - Imola - Formel 1 - FIA F1
  •