Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marinos GP - Honda preview

Formel 1 
18/04/06 

Hvad så Honda? Nu kommer der en powerbane, hvor Honda motoren kan få lov til at vise hvor stærk den er. Masser af testkilometer i Italien og Spanien har givet en vis optimisme.
 

Honda har haft travlt med tests i den forløbne uge. Der er testet på Vallelunga og Circuit de Catalunya. I alt er godt 3500 km kørt ind på tælleren. Og som vanligt spiller aerodynamikken en stor rolle i tests. Desuden er der arbejdet meget udi softwarestyring. Og så selvfølgelig dæktest.


Skal det endelig være for Jenson Button?
(Foto: Honda GP)

Det var ikke godt i Australien for Honda, men det tror man nu at man har styr på. Blandt andet melder motorafdelingen ud at man har en ny motorspecifikation klar til San Marinos GP. I hvert fald er chefen for Hondas motorafdeling meget optimistisk. Der er flere hestekræfter i motoren, men hvor mange vil han selvfølgelig ikke oplyse. Flere hestekræfter er også nødvendig på den noget kuperede Imola bane, hvor kørselsretningen også går mod uret. Og så er der jo lige de lange stræk hvor motoren rigtig skal strække ud.

Barrichello har tidligere været med helt fremme på Imola, men det var i en bil af en anden farve og fabrikat. Button har taget pole, men har endnu en sejr til gode - også generelt. Bedste placering på Imola er en andenplads. Begge kørere er dog temmelig forhåbningsfulde forud for San Marinos GP. Skal det endelig lykkedes for Button, og vil Barrichello endelig gør et godt indtryk for hans nye team? Resultaterne har ikke været for gode endnu for Barrichello.

Dons

Læs mere om:
  • 23/04/06 - Imola - Formel 1 - FIA F1
  •