Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marinos GP - Toyota preview

Formel 1 
17/04/06 

Med Mike Gascoyne som indisponibel, skal Toyota bevise at de kan uden Gascoyne. Første forsøg løber af stabelen på Imola.
 

Chefdesigneren er indisponibel, men Toyota vil videre. Første forsøg uden Mike Gascoyne gøres på Imola på søndag. Inden Gascoynes afgang, beviste teamet at man er på rette vej. Det udmøntede sig i en podieplacering i det australske GP til R. Schumacher. Nu er der noget at bygge videre på. Men nu kommer de noget forskellige europæiske baner, og Imola er ikke en af de letteste.

Her i nordeuropa har vi endnu ikke oplevet ret meget varme, og det er også først nu at der rimelig varme i sydeuropa. Toyota har i lighed med de fleste andre teams, testet i Spanien forud for den europæiske sæson. Man venter ikke så høje temperaturer i Italien, og det får indflydelse på setuppet på lang række punkter.


Trulli vil også være med fremme
(Foto: Toyota F1)

Hos Toyota venter man sig meget af et nyudviklet Bridgestone dæk, som er designet til at arbejde bedst i de lavere temperaturer som er i Europa i øjeblikket. Man har også været mere fokuseret på bremseevnen, da der er heftige nedbremsninger netop på Imola grundet dens karakteristik.

Kørerne er lidt blandede i deres opfattelse af Imola. R. Schumacher kan selvfølgelig godt li' banen, eftersom det var her han vandt sin første GP sejr. Men han indrømmer også at den er vanskelig rent teknisk. Trulli bryder sig ikke ret meget om banen generelt. Trods det faktum, at det er en hjemmebane for ham, har han aldrig været særlig begejstret for banen.

Chefingeniør med ansvar for løb og test, Dieter Gass, fortæller at man har løbende har foretaget grundige analyser af både løb og tests. Det er sket i lyset af de dårlige resultater i de første GP'er i år. Det var dog en opmuntring med placeringerne i Australien. Og det er den vej man vil arbejde videre med i udviklingen af bilen - også i forhold til b-versionen der ventes indsat i Monaco.

Dons

Læs mere om:
  • 23/04/06 - Imola - Formel 1 - FIA F1
  •