Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Senna i pole på Oulton Park

Formel 3 UK 
15/04/06 

Bruno Senna blev manden der tog sæsonens første Pole-Position forud for mandagens løb på Oulton Park.
 

Senna var hurtigste mand i sin Raikkonen Robertson racer foran teamkollega Stephen Jelley, Senna var dog kun 5/100 sekund hurtigere, så der er lagt op til kamp fra begyndelsen på mandag når starten går.

Det er Sennas tredje pole-position og første gang at Jelley starter i første række i et F3 løb, hvilket han var yderst tilfreds med. "Dette er simpelthen fantastisk, jeg brugte meget tid i går aftes, på at sætte mig selv op til kvalen, og det ser ud til at det har virket efter hensigten. Vi har nu et fremragende udgangspunkt, for selve løbet på mandag."


Dagens hurtigste mand
(Foto: Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography)

Tredje startplads på gridden besatte Carlin piloten Oliver Jarvis, mens James Walker placerede sin Hitech Racing Dallara-Mercedes på fjerde pladsen, skarpt forfulgt af en af favoritterne til titlen, Mike Conway der måtte tage til takke med en femteplads tæt forfulgt af Fortec piloten Yelmer Buurman og danske Christian Bakkerud på syvendepladsen. De 8 første i kvalifikationen, var adskilt af mindre end 1 sekund.

K.D.

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • 17/04/06 - Oulton Park - Formel 3 UK
  •