Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Marrill nummer 16 på Hockenheim

Polo Cup - DE 
11/04/06 

I forbindelse med DTM premieren på Hockenheim, kørtes også årets første Polo Cup løb, her placerede Martin Marrill sig på 16. pladsen i klassen.
 

Ankomst til Hockenheimring på en meget solrig fredag eftermiddag.
Først en tur rundt og hilse på alle i teamet inden eftermiddagen stod på licens kontrol og sæde-/sele indstilling.


Martin Marrill blev nummer 16 i debutløbet i Polo Cuppen.
(Foto: Marrill Racing)

Lørdag:
Fri træning 08:40 - 09:10. En god fri træning, hvor Martin fik kørt nogle vigtige kilometer i Polo'en.
Kvalifikation 16:25 - 16:55. En uheldig kvalifikation, hvor Martin ikke fandt plads til sin hurtige omgang. Det betød en start placering som nummer 23.

Søndag:
Løb 16:35 - 17:05. Martin laver en super start, men hele feltet klumper meget i første sving, og det kniber med at finde plads. Efter et par hurtige første omgange, præges løbet af et uheld for enden af parabolika, og Martin stoppes på sin vej op igennem feltet.

Jeg syntes VW Polo'en kører fantastisk. Jeg skal selvfølgelig have nogle flere bane kilometer på rygraden, men jeg forbedre mig hurtigt, siger en tilfreds Martin Marrill.

Nord


Læs mere om:
  • 09/04/06 - Hockenheim - Polo Cup - DE
  •