Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Scheider tilbage med point

DTM 
11/04/06 

DTMEfter en pause fra DTM er tyskeren Timo Scheider igen tilbage i DTM-feltet. Tidligere har han gjort det godt for Opel, og i en 2005 Audi A4 DTM sikrede han sig en god start på sæsonen.
 

Det var endvidere også det første point til Rosberg-delen af Audi-teamet. Pointet kom nok lidt heldigt til den tidligere A1GP og FIA GT-kører, da han på den sidste omgang fik hevet sig ind på en 8. plads, fordi en af de store kometer i løbet, Daniel la Rosa fik problemer med benzintilførslen.


Timo Scheider vendte tilbage til DTM med point
(Foto: Audi Motorsport)

"Fra startplacering som nummer 13 er det ikke et dårligt resultat, især da man fra de bagerste pladser ikke har de bedste muligheder," siger han. "Men vores kampgejst gav pote til sidst. Vi har igennem hele weekenden forbedret os og kunne køre i et godt tempo i løbet. Til sidst havde jeg også lidt held - men det hører også med," siger Timo Scheider.

Benji

Læs mere om:
  • 09/04/06 - Hockenheim - DTM
  •