Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Kristensen i Audi-rivegilde

DTM 
08/04/06 

DTMKvalifikationen til årets første løb i DTM-serien på Hockenheim forløb katastrofal for Tom Kristensen. På vej til sin hurtigste omgang, der kunne have sikret ham adgang til den tredje og afgørende kvalifikation, kørte teamkammeraten Heinz-Harald Frentzen pludselig ind foran danskeren. Den syvdobbelte Le Mans-vinder ramte ind i siden på Frentzen og beskadigede dennes Audi så meget, at det forhindrede tyskerens videre deltagelse i finalen!
 

"Det her må vi ordne internt, men lad mig sige det på den måde, at jeg ikke er vant til at blive spærret af en teamkammerat. Jeg havde netop skiftet til nye dæk og var hurtigere end de andre Audi-kørere på mellemtiderne. Alt tegnede derfor lyst, og da jeg så feltets anden hvide Audi foran mig, havde jeg ikke regnet med at skulle blive presset ud mod rabatten. Det er uprofessionelt, at teamkollegaer ødelægger det for hinanden, så det skal vi have diskuteret igennem på kørermødet inden løbet i morgen," siger en mildest talt utilfreds Kristensen. I kvalifikationen sluttede tre Mercedes'er på de første pladser, mens Tom Kristensen skal starte fra en niendeplads.

"Mercedes har altid været stærke på Hockenheim, hvor de tester intensivt. Løbet i morgen vil løfte mere af sløret for, hvordan styrkeforholdet bliver i årets mesterskab. Personligt er jeg dog skuffet over at skulle starte nede fra en niendeplads, for med mange Audi'er lige foran mig kan jeg ikke presse så meget på, som jeg gerne vil," siger Tom Kristensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 09/04/06 - Hockenheim - DTM
  •