Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans Series

Møller: "Jeg er vild med den bane"

Le Mans
Series 

07/04/06 

Lister Storm Racing havde en god førstedag
Fredag eftermiddag blev en særdeles positiv oplevelse for både Lister Storm Racing og Jens Møller, der begge for første gang var på Grand Prix-banen i Istanbul.
 

"Jeg er vild med den bane. Den er bare fed," jubler Jens Møller.

"Den er ikke lige så fed som Spa, men den har kombinationer af mange gode sving. Der er sving, hvor man banker bilen igennem med 230 km/t, og så er der også hævede sving og hårnåle. Men banen er svær i trafikken. Jeg kun fire flyvende omgange, og på alle omgange havde jeg trafik, og det endte med, at jeg spandt en LMP2-bil rundt."

Mens banen var ny for Jens Møller, så var Lister Storm LMP1-prototypen ny for Nicolas Kiesa, der tidligere har kørt på banen i en Formel 1 Jordan.

"Nicolas gjorde et rigtig godt job. Han var i bilen i de første 45 minutter og fik den justeret godt ind. Han bremser på præcis de samme steder, som han gjorde i sin F1-racer, og Laurence (Pearce, ed.) er meget imponeret over hans input," slutter Jens Møller.


Læs mere om:
  • 09/04/06 - Istanbul Park - LMES
  •      ASETEK SIMSPORTS